Stiri de ultima ora

Chelsea a pregătit o ofertă de 60 de milioane de euro pentru Henrikh Mkhitaryan

Chelsea a pregătit o ofertă de 60 de milioane de euro pentru Henrikh Mkhitaryan
Sport
Cotidianul german Bild anunţă că gruparea engleză, Chelsea, a făcut o ofertă de 60 de milioane de euro pentru jucătorul Borussiei Dortmund, armeanul Henrikh Mkhitaryan. Englezii sunt dispuşi să mărească suma, în cazul unui refuz al grupării germane.

În vârstă de 27 de ani, fotbalistul armean, Henrikh Mkhitaryan, a impresionat în acest sezon prin cele 23 de goluri şi 30 de pase decisive în toate competiţiile în care a evoluat pentru gruparea Borussia Dortmund. Evoluţiile bune ale armeanului au atras atenţia viitorului antrenor al echipei Chelsea Londra, Antonio Conte, care are la dispoziţie un buget de transferuri de 170 de milioane de euro.

Nu doar Cheslea şi-l doreşte pe mijlocaşul armean al echipei Borussia Dortmund. Formaţiile Arsenal Londra şi Juventus Torino se luptă şi ele pentru a obţine semnătura jucătorului în vârstă de 27 de ani.

Henrikh Mkhitaryan mai are un an de contract cu echipa din Dortmund şi a refuzat o ofertă de prelungirea contractului în valoare de 9 milioane de euro pe an.

Henrikh Mkhitaryan are în palmares trei titluri de campion, trei cupe şi o supercupă în Ucraina, toate cucerite cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, dar şi o supercupă a Germaniei, cu Borussia Dortmund.

Articole similare :
comments powered by Disqus