Stiri de ultima ora

CFR, mândria României, Celtic, în stare de şoc: De când nu mai primiseră scoţienii patru goluri într-un meci oficial

CFR, mândria României, Celtic, în stare de şoc: De când nu mai primiseră scoţienii patru goluri într-un meci oficial
Sport
CFR Cluj a obţinut o calificare magnifică în play-off-ul Ligii Campionilor la capătul unui meci istoric pe „Celtic Park“.

CFR Cluj şi-a asigurat prezenţa în grupele unei competiţii europene! În cel mai rău caz, dacă nu vor trece de Slavia Praga (Cehia) în play-off, ardelenii vor evolua în grupele Ligii Europa.

E răsplata unui parcurs formidabil în care clujenii au trecut, pe rând, de Astana (campioana Kazahstan-ului), de Maccabi Tel Aviv (campioana Israelului) şi de Celtic (campioana Scoţiei din ultimele opt sezoane).

Iar returul de marţi seară, disputat pe „Celtic Park“ a fost unul splendid. Elevii lui Dan Petrescu au câştigat cu 4-3 (fusese 1-1 în tur, la Cluj), iar asta în faţa unui stadion de 60.000 de locuri!

De altfel, Celtic e o echipă incredibilă când joacă acasă: în acest an, a disputat 17 partide pe teren propriu. Bilanţul? 13 victorii, 2 remize, 2 înfrângeri. Pe „Celtic Park“ au câştigat în 2019 doar Valencia şi CFR Cluj!

Mai mult, au trecut 604 zile de la ultimul meci în care Celtic a încasat patru goluri! Se întâmpla în campionat, la 17 decembrie 2017, în Hearts - Celtic 4-0. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus