Stiri de ultima ora

Ce preţ au biletele la un meci de la Roland Garros 2019. Cât te-ar costa să o vezi pe Halep într-o nouă finală şi cât scoţi din buzunar pentru calificări

Ce preţ au biletele la un meci de la Roland Garros 2019. Cât te-ar costa să o vezi pe Halep într-o nouă finală şi cât scoţi din buzunar pentru calificări
Sport
Preţurile biletelor pentru Roland Garros 2019 variază între 32 euro (aproximativ 150 de lei cel mai ieftin bilet pentru a urmări partide de pe terenurile secundare) şi peste 1.600 euro (cel mai scump bilet pentru finala masculină de duminică, 9 iunie).

Spre deosebire de turnee precum cel recent încheiat de la Roma sau cel de la Bucureşti, la Roland Garros biletele nu se pot achiziţiona decât online, prin intermediul unui site oficial de ticketing. Nu veţi vedea la porţile complexului de la Porte d Auteuil coadă ca la Wimbledon, pentru ultimele bilete disponibile.

Federaţia Franceză de Tenis pune în vânzare, în primele şapte zile, bilete distincte pentru terenul central Philippe Chatrier (refăcut în proporţie de 80%), arena Suzanne Lenglen, nou-inauguratul teren Simonne Mathieu şi bilete de acces la liber în complex pe celelalte terenuri. Cele mai ieftine bilete sunt disponibile pentru zilele de luni şi marţi, când se joacă primul tur pe tablourile de simplu, pe 27 şi 28 mai.

Preţurile celor mai ieftine bilete la Roland Garros 2019:

De luni până joi (3-6 iunie), fanii tenisului pot alege să cumpere bilete de acces general de 10 euro, care permit însă doar deplasarea în complex, urmărirea unor partide de dublu, din competiţia juniorilor sau a probelor în scaun rulant. Meciurile de simplu pot fi urmărite pe ecran, în interiorul complexului.

Ofertele pentru bilete Roland Garros 2019

Fanii tenisului au o opţiune în plus pentru a vedea tenis fără să bage adânc mâna în buzunar. Organizatorii au pregătit o ofertă cu bilete în valoare de 15 euro pentru ultimul meci al zilei, de duminică, 26 mai, până luni, 3 iunie (când sunt programate ultimele partide din optimile probelor de simplu).

De asemenea, fanii tenisului au o opţiune ieftină şi pentru finalele de simplu - feminin (8 iunie) şi masculin (9 iunie): 25 euro - adică aproximativ 120 RON - un bilet de acces în complexul de la Porte d Auteuil, pentru a urmări lupta pentru trofee pe un ecran gigant, alături de alte sute de fani.

Preţul biletelor pentru calificări Roland Garros 2019: cine poate intra gratuit

Meciurile din calificări pentru cele două tablouri de simplu feminin şi masculin sunt programate pe terenurile secundare, de la 6 la 15. Cele mai mari arene rămân rezervate starurilor, pentru antrenamente şi închise publicului (Chatrier, Lenglen). Organizatorii le-au pregătit însă o surpriză fanilor: zilnic, pe durata calificărilor, tribunele arenei Suzanne Lenglen vor fi deschise, de la ora locală 12:00, până la 16:00, oferindu-le astfel posesorilor de tichete şansa de a urmări antrenamentele unora dintre cei mai buni jucători din ATP şi WTA. De exemplu, Simona Halep a făcut, marţi, .

Preţul unui bilet pentru zilele cu meciuri din calificări, programate de luni, 20 mai, până vineri, 24 mai, este 20 de euro. Tinerii sub 20 de ani plătesc jumătate din costul biletului (10 euro), în timp ce copiii sub şase ani au acces gratuit.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus