Stiri de ultima ora

Cate puncte o separa pe Simona Halep de locul 1

Cate puncte o separa pe Simona Halep de locul 1
Sport
Multumita celor 470 de puncte adjudecate in urma victoriei de la Dubai, Simona Halep a strans distanta pana la ocupanta primului loc in clasamentul WTA, Ashleigh Barty la 2291 de unitati.

Simona isi consolideaza astfel pozitia a doua in ierarhia generala a tenisului feminin, avand acum un ecart de 876 de puncte inaintea cehoaicei Karolina Pliskova, loc 3 in WTA. 

“Sometimes you have to make those kind of decisions to make sure that in the long-term you are looking after yourself. So it was nice to have those 10 days. I feel really good now."

No.1 Ash Barty rested and ready for her Doha debut. #QTO2020

De insuccesele lor au profitat Bianca Andreescu (4 WTA), Sofia Kenin (5 WTA) si Kiki Bertens (6 WTA), Bianca egalandu-si cea mai inalta clasare in WTA, dupa locul 4 atins pentru prima oara in octombrie 2019. 

Romania in clasamentul WTA: Jaqueline Cristian avanseaza 26 de locuri, iar Patricia Tig urca pe cel mai inalt loc al carierei (81) 

Vestea nefericita o reprezinta coborarea cu sapte locuri a Irinei Begu in ierarhia WTA, jucatoarea in varsta de 29 de ani iesind din prima suta mondiala dupa o saptamana petrecuta acolo ca urmare a victoriei in turneul ITF de la Cairo.

In schimb, Patricia Tig si Ana Bogdan au urcat cate trei locuri, pana pe pozitiile 81, respectiv 88, pozitia 81 reprezentand si cel mai bun rezultat al carierei Patriciei Tig in clasamentul mondial de pana acum. 

Jaqueline Cristian, cu succes la Trnava in urma cu o saptamana se bucura de cea mai notabila ascensiune a unei romance in aceasta perioada, urcand 26 de pozitii pana pe locul al 174-lea WTA. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus