Stiri de ultima ora

"Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi". Cornel Dinu, discurs critic după transferul lui Alex Mitriţă în SUA: "Toată lumea îl adulează, ca un imperator roman, dar nu e aşa"

Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi. Cornel Dinu, discurs critic după transferul lui Alex Mitriţă în SUA: Toată lumea îl adulează, ca un imperator roman, dar nu e aşa
Sport
Fostul atacant al Craiovei a fost vândut în MLS pentru 9.1 milioane de dolari şi are în faţă o provocare uriaşă într-un campionat aflat în plină ascensiune. Mitriţă a fost prezent la meciul U Craiova - CFR la care a asistat şi la care i-a înmânat simbolic banderola de căpitan lui Nicuşor Bancu. 

Deşi gestul a fost primit cu multă bucurie de fanii oltenii, Cornel Dinu a avut un discurs critic: "Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi. Scena aceea de început, cu Mitriţă care vine şi toată lumea îl adulează şi toată lumea este cu el, ca un imperator roman care se întoarce după o victorie. El este, de fapt, după o înfrângere, pentru că Mitriţă este vândut undeva în America, unde nici acum nu se ştie ce e cu fotbalul.

Lumea îl aclamă. Nu trebuie să îi aclamăm, pentru că noi ne vindem vârfurile şi asta e dureros. Şi aşa apar foarte puţine. Cum ridică unul capul, cum îl vindem şi toată lumea e încântată", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Articole similare :
comments powered by Disqus