Stiri de ultima ora

Care e cel mai bun fundaş central din lume? Răspunsul sincer pe care l-a oferit Ionuţ Rada, la ProSport Live: "Totul are o limită"

Care e cel mai bun fundaş central din lume? Răspunsul sincer pe care l-a oferit Ionuţ Rada, la ProSport Live: Totul are o limită
Sport
Fostul fundaş de la Rapid, FCSB şi CFR Cluj l-a desemnat pe Sergio Ramos drept cel mai bun apărător din lume, în viziunea sa: "Cel mai bun fundaş central din lume? Îmi plăceau Ferdinand şi Vidic, dar nu mai joacă. Acum îmi place Ramos! E exagerat în unele momente, dar un fundaş central trebuie să se facă simţit tot timpul. Asta le spun şi colegilor mei, totul are o limită, dar un fundaş central trebuie să se impună pe teren şi să domine adversarul. În momentul în care tu câştigi acest duel, fiecare poate să crească.

Depinde şi ce se va întâmpla la Real Madrid, dacă se face o echipă puternică...Dacă echipa nu e la un nivel bun, nici nivelul tău nu va fi. La cum se pregăteşte şi cum îl vedem în meciuri, cred că Ramos mai poate juca patru-cinci ani lejer", a spus Ionuţ Rada, la ProSport Live.

Câştigător a trei trofee în Liga 1 Betano, două tiluri şi o Supercupă cu CFR, Rada, care are două selecţii la echipa naţională, a mai jucat pentru Universitatea Craiova , Rocar, Rapid, FCSB, CS Otopeni, Al Nasr, CFR, Karlsruher, Bari şi Fidelis Andria.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus