Stiri de ultima ora

Campionatul Mondial de snooker, amânat şi el din cauza COVID 19

Campionatul Mondial de snooker, amânat şi el din cauza COVID 19
Sport
Pe lunga listă de evenimente sportive majore amânate din cauza COVID-19 s-a adăugat, vineri, şi Campionatul Mondial de Snooker, de la Sheffield, Marea Britanie.

World Snooker, forul mondial guvernator, a transmis printr-un comunicat că atât calificările - programate în perioada 8-15 aprilie, cât şi tabloul principal (18 aprilie - 4 mai) vor fi reprogramate. Aceştia speră să poată reprograma Campionatul Mondial în iulie sau august 2020, anunţând că sunt în negocieri cu partenerii tradiţionali posesori de drepturi tv (în primul rând BBC) pentru a găsi soluţii şi că monitorizează, evident, evoluţia pandemiei.

144 de jucători sunt programaţi să evolueze la Campionatul Mondial. Competiţia a fost câştigată anul trecut de englezul Judd Trump.

În acest moment, World Snooker le-a cerut fanilor care şi-au achiziţionat bilete să nu le ia cu asalt platformele, având în vedere că nu au fost luate încă deciziile referitoare la felul în care se va proceda în această privinţă.

Iată sporturile care au anulat / amânat competiţii majore de tip Campionat Mondial sau European:

Atletism: Campionatul Mondial în sală de la Nanjing (13-15 martie ), Campionatul Mondial de semimaraton de la Gdynia (Polonia, 29 martie)
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus