Stiri de ultima ora

Burleanu a reacţionat după zvonul cum că Răzvan Marin nu ar fi lăsat de Ajax să participe la EURO U21: ”Am demarat aceste discuţii”

Burleanu a reacţionat după zvonul cum că Răzvan Marin nu ar fi lăsat de Ajax să participe la EURO U21: ”Am demarat aceste discuţii”
Sport
Burleanu îşi doreşte ca Marin să reprezinte România la turneul final U21, dar decizia stă la mâna olandezilor. Aceştia vor participa în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, astfel că vor începe devreme pregătirea: "Atât noi, ca administraţie, cât şi stafful condus de Mirel Rădoi ni-l dorim pe Marin la Euro. Răzvan îşi doreşte să fie prezent la Euro. Noi ne dorim ca Răzvan Marin să se integreze cât mai repede la Ajax şi luând în considerare acest parcurs al lui Ajax în tururile preliminare va fi destul de dificil să îi convingem pe cei de la Ajax.Cu siguranţă am demarat aceste discuţii, dar trebuie să înţelegem acest context, mai ales că Marin trebuie să îşi câştige locul în primul 11 la Ajaxm mai ales că s-a plătit o sumă importantă pentru el. Dacă regulamentul ar fi fost de partea noastră aş fi avut altă poziţie. Pentru Euro de tineret, cluburile nu au această obligaţie de a da drumul jucătorilor. De aceea suntem în această situaţie şi avem nevoie de înţelegerea clubului pentru ca Marin să fie la Euro. Altfel era aplicarea unui regulament şi sigur l-am fi avut pe Marin", a spus Burleanu la conferinţa de presă. De acest subiect a vorbit şi Răzvan Marin, în urmă cu câteva zile. Îşi doreşte să participe la EURO, dar decizia nu îi aparţine. ”E un subiect delicat pentru mine. Nu am ce să spun despre acest lucru. Eu am spus tot timpul că îmi doresc să joc pentru U21 la Euro. S-au schimbat multe. Voi lăsa clubul şi antrenorii naţionalelor să decidă pentru mine. E o situaţie foarte delicată pentru mine”.Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019. Echipa condusă de Mirel Rădoi se află în grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.Programul grupei C:

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus