Stiri de ultima ora

Bunicul lui George Ţucudean, despre intervenţia pe cord suferită de golgheterul Ligii 1: "Doctorii au zis: Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc "

Bunicul lui George Ţucudean, despre intervenţia pe cord suferită de golgheterul Ligii 1: Doctorii au zis:  Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc
Sport
"A suferit o intervenţie la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: Nu vă îngrijoraţi. Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc, ca pe o piesă de maşină ", a spus Gheorghe Cosma, bunicul fotbalistului, conform Libertatea.Atacantul nu a putut evolua în meciurile naţionalei cu Suedia (1-2) şi Insulele Feroe (4-1) din preliminariile EURO 2020 şi nici în partidele de acum ale CFR-ului, din playoff. Noul antrenor al clujenilor, Dan Petrescu, a comentat şi el despre situaţia lui Ţucudean. "Sper ca Ţucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt pentru meciurile cu Steaua şi Craiova . Sper ca în returul, la meciul cu Sepsi , să fie pe teren, să fie apt. N-am vorbit cu el şi nici nu l-am văzut. Abia aştept să-l văd", a spus tehnicianul după meciul CFR-ului cu Astra , 1-0.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus