Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Situaţie critică la naţională! Încă un jucător s-a accidentat şi e incert înaintea debutului în preliminariile EURO. ”Trebuie să aflăm dacă e de plecat acasă”

BREAKING NEWS | Situaţie critică la naţională! Încă un jucător s-a accidentat şi e incert înaintea debutului în preliminariile EURO. ”Trebuie să aflăm dacă e de plecat acasă”
Sport
Fundaşul lateral se va alătura lotului României în următoarele zile şi va fi preluat de medicii naţionalei. În urma rezultatelor investigaţiilor, aceştia vor anunţa dacă Ganea poate ajuta echipa în meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe. "Avem o problemă cu Ganea. A jucat luni seara la Numancia şi a fost schimbat la pauză. Îl aşteptăm acum să vină în cantonament, să intre pe mâna doctorilor şi să vedem care e situaţia lui. Ar fi al şaptelea jucător accidentat, dacă s-ar întâmpla ceva cu el.

Să vedem de ce a ieşit la pauză, a ieşit pentru o problemă medicală, dar acum trebuie să aflăm cât de gravă este. Trebuie să aflăm dacă este de o zi, de două sau dacă e de plecat acasă. Toşca nu ar putea fi o soluţie, pentru că nu joacă. Nu ştiu dacă va chema un alt jucător. Hai să aşteptăm şi să vedem, poate e o accidentare doar de o zi" , a declarat Andrei Vochin la TelekomSport.

Cosmin Contra ştia înainte selecţiei că Florin Andone şi Vlad Chiricheş vor lipsi, din cauza accidentărilor, dar a mai primit alte veşti rele pe parcurs, odată reunit lotul. În urmă cu câteva zile, George Ţucudean a fost oprit din activitate, întrucât va fi supus unei intervenţii medicale la inimă, iar luni a fost nevoit să renunţe la Grozav, care s-a accidentat la antrenamentul naţionalei. De asemenea, Răzvan Marin, Paul Anton şi Romario Benzar au şi eu probleme medicale, dar încă sunt în lotul lui "Guriţă".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus