Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Rafa Benitez a fost demis de la Real Madrid. Zinedine Zidane va fi numit în locul său

BREAKING NEWS | Rafa Benitez a fost demis de la Real Madrid. Zinedine Zidane va fi numit în locul său
Sport
Aventura lui Benitez la Real Madrid s-a încheiat prost. Antrenorul spaniol a fost demis, după rezultatele sub aşteptări pe care le-a avut Real Madrid în acest sezon. Egalul cu Valencia, 2-2, a fost picătura care a umplut paharul, astfel că Perez a decis că este nevoie de o schimbare. Conform celor de la Marca.com, în locul lui Benitez va fi numit antrenor Zinedine Zidane, care până acum s-a ocupat de echipa secundă.

Principala problemă cu care s-a confruntat Benitez la Real Madrid a fost gestionarea proastă a relaţiei cu starurile echipei. Fostul manager al lui Liverpool a intrat în conflict cu vedetele echipei, motiv pentru care echipa a înregistrat unele rezultate surprinzătoare.

După 18 etape, Real Madrid se află doar pe trei în clasament, cu 37 de puncte, la patru lungimi de liderul Atletico Madrid. Barcelona, ocupanta locului 2, cu 39 de puncte, are însă un meci mai puţin disputat.

La Liga win ratio of Real Madrid’s managers: Benitez (64.7%) Ancelotti (75.0%) Mourinho (76.3%) Pellegrini (81.6%) Ramos (70.8%)

— WhoScored.com (@WhoScored) January 4, 2016

Benitez a semnat la începutul sezonului cu Real Madrid, după ce Ancelotti a fost demis. De-a lungul carierei, antrenorul spaniol a mai antrenat, în ordine, la Real Madrid B, Valladoid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea şi Napoli.

Cât despre cel care îi va prelua funcţia lui Benitez, Zidane este o legendă a clubului, dar experienţa sa de antrenor este subţire. Până acum, fostul mare mijlocaş francez a lucrat doar la echipa a doua a clubului, cu care ocupă locul secund în liga a treia, grupa a doua.

Estos son los últimos resultados del Real Madrid Castilla de #Zidane . Rivales poderosísimos. pic.twitter.com/L8MosncR86
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus