Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Florin Prunea este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti!

BREAKING NEWS | Florin Prunea este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti!
Sport
Prunea a vorbit despre Dinamo, în direct la Digi Sport: "Suporterii mă cunosc pe mine şi ştiu felul meu de a fi. Mă ştiu ca jucător, dar şi în calitate de conducător. Voi face tot ceea ce depinde de mine să aducem Dinamo acolo unde dorim cu toţii. Este un moment greu, nu avem ce să facem, timpul este foarte scurt, ne-am apucat de muncă, trebuie să definitivăm lotul.

Ştiu ce înseamnă Dinamo, nu vreau să comentez problemele din ultimii ani. Pentru mine contează viitorul şi, în primul rând, lotul de jucători. Aici e problema, aici ne doare. Şi-au dorit şi suporterii ca eu să vin, din ce am văzut. Am primit semnale că vom fi acceptaţi şi susţinuţi dacă vom avea rezultate. Eugen Neagoe este antrenorul principal al echipei şi va rămâne antrenorul principal.

Îi pot asigura pe suporteri că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ajunge acolo unde ne este locul. Nu le pot cere răbdare. Ştiu, ei vor un stadion nou, dar vremea vorbelor a trecut.

Bogdan este foarte aproape de mine, o persoană pe care o apreciez foarte mult. Am lucrat foarte bine cu e în anii trecuţi la Dinamo. Are trecut în fişa postului lucrurile pe care le-am discutat cu Negoiţă. Am avut o discuţie cu Negoiţp, eu am fsot într-un dialog permanent cu el. Nu sunt străin, sfaturi am acordat mereu cu plăcere.

Timpul este foarte scurt şi trebuie să lucrăm foarte mult în ceea ce ne priveşte. Danciu, bineînţeles, este aproape de mine, i-am spus ceea ce aştept de la el. La mine, în fişa postuui am trecut absolut toate lucrurile negociate. Sper să se şi respecte.

Contractul este cel pe care l-am negociat. Nu mă interesează financiar, nu e niciun fel de diferenţă faţă de data trecută, dar am îmbunătăţit nişte lucruri în fişa postului. Ca durată de contract, lucrurile se întâmplă într-o viteză foarte mare, este foarte greu de spus ce va fi."

Acum e clar că Eugen Neagoe va rămâne la Dinamo. Fostul conducător al Politehnicii Iaşi este un susţinător al tehnicianului, despre care a declarat că trebuie să rămână în continuare la echipă, în ciuda situaţiei tensionate.

Tensiunile dintre fanii lui Dinamo şi conducere au apărut după demiterea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică. Suporterii s-au declarat nemulţumiţi de decizie şi au luat atitudine. Au cerut demisiile lui Bogdan Bălănescu şi Eugen Neagoe, dar îl vor plecat şi pe Ionuţ Negoiţă, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia în care se află clubul.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus