Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | CSM Bucureşti a realizat un nou transfer! Ultima achiziţie vine de la Buducnost Podgorica

BREAKING NEWS | CSM Bucureşti a realizat un nou transfer! Ultima achiziţie vine de la Buducnost Podgorica
Sport
Lotul formaţiei bucureştene este aproape conturat în proporţie de 90%. O mare necunoscută, cine va fi a doua extremă stângă din lot – Iulia Curea a devenit certitudine după ce şi-a prelungit contractul -, a fost rezolvată. Postul a fost întărit cu Itana Grbic, una dintre cele mai promiţătoare jucătoare din lume pe această poziţie. Handbalista are deja un sezon destul de consistent la Buducnost, formaţie cu care s-a calificat în sferturile de finală.

În sezonul 2016-2017, Itana Grbic a fost colegă de echipă cu Cristina Neagu şi Dragana Cvijic, iar în perioada 2014-2016 a evoluat alături de Andrea Lekic la Vardar Skopje.

În condiţiile în care şi problema antrenorului pare în mare rezolvată, toată lumea vorbind despre o colaborare cu Tomas Ryde, CSM Bucureşti mai are de rezolvat o singură problemă majoră pentru sezonul următor, prelungirea contractului Cristinei Neagu. Deocamdată, cele două părţi nu au anunţat nimic oficial. A existat o ofertă făcută public de campioana României, respinsă însă de impresarul handbalistei.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus