Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Anunţ bombă la naţională! Un tricolor vrea să se retragă. ”Iubeşte România, dar nu vrea să încurce”

BREAKING NEWS | Anunţ bombă la naţională! Un tricolor vrea să se retragă. ”Iubeşte România, dar nu vrea să încurce”
Sport
Stanciu nu a făcut cele mai bune meciuri în actuala campanie de calificare la EURO 2020. După ultimele două meciuri, cu Norvegia şi Malta, corul contestatarilor pare că s-a înmulţit, lucru care îl deranjează pe Stanciu şi este gata să ia o decizie radicală. ”Era foarte afectat. Nimeni nu ştie că după meciul din Malta, în avion, Nicuşor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naţionale, că nu vrea să apară discuţii din cauza lui, că…

Că nu mai vine dacă lumea asta vrea şi crede despre el. El iubeşte foarte mult echipa naţională, dar nu vrea să încurce pe nimeni. Eu pot pune la dispoziţia tuturor cifrele lui Stanciu la antrenamente, în jocuri, peste tot şi veţi vedea că este printre cei mai buni jucători ai naţionalei. Aproape tot timpul. Mai sunt momente când nu este inspirat, când nu are acele sclipiri pe care le avea înainte, dar tot ceea ce s-a creat în jurul lui îl afectează. Este un băiat extraordinar şi mi-aş dori 10 de Nicuşor Stanciu ca implicare, ca atitudine, ca potenţial tactic şi fizic!”, a declarat Cosmin Contra pentru Fanatik.ro.

Momentele mai puţin bune ale lui Stanciu au coincis cu mutarea ce a avut loc la începutul acestui an. S-a transferat la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro de la Sparta Praga, iar de atunci jocurile au fost destul de slabe. Mai mult, situaţia este una complicată şi la nivelul relaţiei cu conducerea. Mijlocaşul vrea să plece liber de contract, pe motiv că nu şi-a luat salariile pe câteva luni, dar clubul afirmă că, din cauza unor probleme, banii vor intra mai târziu.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus