Stiri de ultima ora

Boxerul Flavius Biea s-a antrenat alături de fotbaliştii de la ASU Politehnica Timişoara | VIDEO. Românul va lupta pentru cucerirea centurii IBA Continental

Boxerul Flavius Biea s-a antrenat alături de fotbaliştii de la ASU Politehnica Timişoara | VIDEO. Românul va lupta pentru cucerirea centurii IBA Continental
Sport
Oponentul său din ring va fi mexicanul Jesus Gurrola, alias Pantera, în vârstă de 31 de ani, cu 43 de meciuri în ringul profesionist.

În pregătirea marelui meci, Flavius Biea a plecat în Anglia, pentru a urma o pregătire centralizată, specifică. Înainte de plecare, el a efectuat un antrenament împreună cu componenţii echipei de fotbal Politehnica Timişoara, formaţia sa de suflet. Antrenamentul a avut loc la Baza Politehnica 2, pentru ca apoi, Flavius să participe şi la tradiţionala conferinţă de presă a Politehnicii, alături de antrenorul Cosmin Petruescu şi portarul Dalin Munteanu. El a urat succes bănăţenilor, în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 2 , obiectiv ce a fost îndeplinit, în ciuda înfrîngerii de la Tg. Jiu.

"M-am simţit foarte bine alături de băieţi! Am reuşit să mă eliberez puţin de rutina mea zilnică înainte de a pleca în cantonament în Anglia. Avem un drum si nu ne vom opri!", a explicat Biea.

Noaptea Spartanilor 2, gala de box profesionist ce va fi organizată chiar de clubul înfiinţat de Flavius, club numit Biea Promotion, va avea loc în 28 iunie, în Sala Constantin Jude.

Flavius Biea s-a născut la Arad, la 1 octombrie 1989, dar s-a mutat la Timişoara pe când era copil. În box a fost iniţiat şi antrenat de unchiul său, Gheorghe Biea. Flavius a fost campion mondial şi european de cadeţi şi deţine centura IBA InterContinental. El are până acum 17 partide la profesionişti, dintre care a câştigat 16 (9 prin knockout) şi a pierdut una.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus