Stiri de ultima ora

Boss, baiatul asta e SPECIAL! Transformarea fabuloasa a lui Mitrita dupa intalnirea cu Guardiola! Cate goluri a dat de atunci si ce cota are in prezent

Boss, baiatul asta e SPECIAL!  Transformarea fabuloasa a lui Mitrita dupa intalnirea cu Guardiola! Cate goluri a dat de atunci si ce cota are in prezent
Sport
Alex Mitrita (24 de ani) traverseaza o forma excelenta. El este unul dintre cei mai buni marcatori din MLS, iar la nationala a marcat si cu Feroe, si cu Norvegia.

Alex Mitrita se bucura de fotbal, asa cum i-a spus regretatul Ilie Balaci. Mijlocasul de 24 de ani marcheaza la foc automat pentru echipa de club, New York City FC, dar a reusit si primele sale goluri la echipa nationala. Mitrita a marcat si cu Insulele Feroe, si cu Norvegia. Ultima dintre reusite a fost cu adevarat spectaculoasa.

Transformarea lui Mitrita dupa intalnirea cu Guardiola

Alex Mitrita a avut un inceput mai greu in Statele Unite, la New York. Chiar el a povestit ca dupa primele luni s-a gandit sa se intoarca, pentru ca "New York-ul e atat de mare, incat nici nu stiam ce sa fac acolo".

In cele din urma, "Piticul atomic", asa cum ii spune Gica Craioveanu, a reusit sa se obisnuiasca cu viata de peste Atlantic si sa se impuna la New York City FC. Unul dintre momentele cheie in aventura sa a fost intalnirea cu Pep Guardiola , antrenorul lui Manchester City .

New York City FC si Manchester City sunt echipe "surori", avand acelasi patronat. In vara, Guardiola i-a vizitat pe cei de la New York si l-a intalnit si pe Mitrita.

Dupa 5-2 cu Cincinnati, pe 7 iunie, Guardiola a mers in vestiarul lui New York City. Domenec Torrent i l-a prezentat pe mijlocasul roman antrenorului, spunandu-i ca "acesta este The Special One". Guardiola a zambit, l-a salutat afectuos pe Mitrita, apoi a schimbat cateva cuvinte pe acesta.

De atunci, Mitrita a marcat nu mai putin de 9 goluri pentru New York City FC, cel mai bun meci al sau fiind cel cu Atlanta United, de pe 26 septembrie, in care a marcat un hat trick. Mitrita are 8 goluri in campionat, 1 in Cupa si 2 la echipa nationala de la intalnirea cu Guardiola.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus