Stiri de ultima ora

BOMBA ANULUI: Mircea Lucescu la Rapid! Care este adevărata MIZĂ a MUTĂRII

BOMBA ANULUI: Mircea Lucescu la Rapid! Care este adevărata MIZĂ a MUTĂRII
Sport
Dan Tudorache, primarul sectorului 1, este foarte aproape de a reuşi o mutare-șoc: revenirea în antrenorat a lui Mircea Lucescu, la Rapid. Edilul încă nu a obținut acordul lui "Il Luce", dar continuă să-l preseze pe tehnicianul în vârstă de 74 de ani să-i ia locul lui Daniel Pancu.

Dan Tudorache îl presează pe Mircea Lucescu să redevină antrenor al giuleștenilor.

"Lucescu nu i-a spus "Nu!" primarului, a acceptat să continue discuțiile, ba chiar i-a dat de înțeles c-ar fi posibil să accepte postul", pretind surse din club, citate de GSP.

Mircea Lucescu, 74 de ani, l-ar înlocui pe fostul lui jucător de la Rapid și de la Beșiktaș, Daniel Pancu, 42 de ani.

Prin această mutare, Tudorache ar da o lovitură de imagine fantastică, mai ales în perspectiva alegerilor locale din 2020: i-ar cuceri pe suporterii vișinii, care ar trece și peste o eventuală ratare a promovării. Rapidiștii votează, deci miza e concretă.

"Tudorache e convins că dacă l-ar convinge pe Lucescu ar fi ca și cum și-ar asigura victoria în alegeri", explică apropiați ai primarului.

Primarul nu e acționar al Rapidului, nu are nici vreun post executiv, dar funcționează în continuare ca un fel de patron al vișiniilor, de când a girat reînființarea echipei, înscrierea ei în competiții și recuperarea numelui și a mărcii istorice.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus