Stiri de ultima ora

Bogdan Vintilă: Vrem să câștigăm tot până la finalul anului

Bogdan Vintilă: Vrem să câștigăm tot până la finalul anului
Sport
Bogdan Vintilă: Vrem să câștigăm tot până la finalul anului

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea să câştige toate cele trei meciuri rămase până la finalul anului, sau patru dacă se va juca şi restanţa cu FC Voluntari.

05.12.2019 - 13:04

Am încredere în jucătorii meci că se pot capacita şi că pot da cea mai bună ripostă acestei echipe (Gaz Metan Mediaş, n. red.). Vrem să câştigăm pentru că trebuie să terminăm anul cu trei victorii şi dacă se joacă şi restanţa cu Voluntari, patru victorii. Vrem să câştigăm tot până la finalul anului şi suntem capabili, am încredere în jucători. Suntem pregătiţi oricând să jucăm restanţa cu Voluntari , a spus Vintilă.

O să fie interesant, pentru că îl ştiu pe Edi (Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan, n. red.), am făcut şcoala de antrenori, licenţa PRO am făcut-o împreună, este un antrenor bun, cu un fotbal modern, o să fie o confruntare interesantă, din punctul meu de vedere , a adăugat tehnicianul, în perspectiva partidei de vineri.

Vintilă s-a arătat optimist că FCSB va fi în play-off: Eu cred că o să fim în play-off, aşa consider, pentru că suntem o echipă bună şi cred că merităm să fim acolo .

Antrenorul roş-albaştrilor a precizat că nu va face schimbări în echipă, deoarece vicecampioana a jucat are două meciuri în decurs de două săptămâni, după amânarea meciului cu FC Voluntari: Nu vor apela la schimbări, pentru că sunt doar două jocuri, dacă erau trei cu siguranţă aş fi făcut un turnover , dar aşa nu e cazul .

Vintilă a evidenţiat câteva modificări faţă de meciul tur, câştigat cu 4-0 de Gaz Metan, la debutul său pe banca echipei bucureştene: Consider că jucătorii s-au schimbat mult de atunci, au mai multă încredere în ei şi sunt mai echilibraţi şi mult mai hotărâţi .

Bogdan Vintilă a comentat şi lista anunţată de patronul echipei, cu 13-14 jucători care vor pleca în vară, când li se vor încheia contractele: Am încredere în toţi jucătorii mei, iar când câştigi un joc se pot schimba multe. Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde doar de ei. Poate fi şi o metodă de motivare a jucătorilor, trebuie să ne gândim şi la asta, pentru că orice se poate schimba. A apărut o listă... Şi? Poate să fie adevărată, poate să nu fie... Ca fotbalist trebuie să te respecţi până la sfârşitul contractului. Atâta timp cât eşti pus să joci, eşti plătit să joci şi dai randament maxim, nu văd de ce ar fi o problemă şi dacă ar pleca şi dacă ar rămâne .

Antrenorul formaţiei FCSB s-a referit şi la posibilitatea de a fi transferaţi un fundaş şi un atacant: Este decizia clubului şi a patronului, care probabil va fi pusă în practică. Sunt întrebat cu privire la jucătorii care vor fi aduşi, dar asta e o discuţie pentru perioada de pauză, acum suntem în plin campionat, mai avem trei etape foarte importante şi încerc să-i capacitez pe jucători să se gândească la aceste trei etape sau patru .

Vintilă a mai spus că are soluţii pentru înlocuirea fundaşului Iulian Cristea, suspendat pentru meciul cu Gaz Metan, dar a evitat să ofere vreo variantă.

Meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş, din etapa a 20-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Bucureşti.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus