Stiri de ultima ora

Bogdan Vintilă îi readuce cu picioarele pe pământ pe puştii care bătut-o pe Dinamo: "Munca bate talentul"

Bogdan Vintilă îi readuce cu picioarele pe pământ pe puştii care bătut-o pe Dinamo: Munca bate talentul
Sport
FCSB s-a descurcat în derby-ul din Cupă cu Dinamo, fără mai mulţi jucători de bază. La 17 ani, Alexandru Pantea a jucat tot meciul în banda stângă a apărării, în timp ce Cristian Dumitru (18 ani) a dat un gol şi o pasă decisivă în victoria cu 3-0. Bogdan Vintilă a avut un mesaj pentru puştii pe care îi antrenează.  

"Ei sunt văzuţi drept posibili viitori fotbalişti. Talent au mulţi, dar important este să rămână echilibraţi. Nu trebuie să-i lăsăm să creadă cu au făcut mare lucru. Nu au făcut decât să debuteze, să scoată capul în fotbalul mare. Mai au mult de demonstrat. Le transmit un mesaj: fără muncă nu poţi să faci nimic. Munca bate talentul", a spus Bogdan Vintilă, în timpul unei conferinţe de presă. 

Pe FCSB o aşteaptă în această etapă o deplasare la Giurgiu. Va juca luni, cu Astra, echipă care l-a pierdut pe Gabi Tamaş. Fundaşul şi-a reziliat contractul.  

"Este o pierdere importantă, dar Astra are un lot valoros şi dezinvolt. Nu are nimic de pierdut şi acestea sunt cele mai grele meciuri", a mai spus Vintilă.  
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus