Stiri de ultima ora

Bogdan Andone îl trage de mânecă pe Gigi Becali: "Avem nevoie de acest transfer! Îmi doresc să vină cât mai repede"

Bogdan Andone îl trage de mânecă pe Gigi Becali: "Avem nevoie de acest transfer! Îmi doresc să vină cât mai repede"
Sport
Despre jocul cu Hermannstadt, Bogdan Andone a spus: "Am ratat nişte ocazii monumentale. Poate că am avut şi neşansă pe faza defensivă. Băieţii au făcut un meci bun, inclusiv Bălaşa. Mă bucur că am reuşit să mai odinhim din jucători, mă bucur pentru efortul pe care l-au făcut jucătorii. Le-am zis şi azi că cel mai important lucru e victoria. Jucătorii au jucat joi, au resimţit o anumit oboseală, inclusiv Coman după revenirea de la EURO, şi am decis să jucăm astfel. Mă bucur pentru toţi jucătorii, pentru că au avut o atitudine bună. Cu Vînă am avut o discuţie în prima zi şi mi-a spus că e pregătit din toate punctele de vedere: fizic, mental. Mă aşteptam ca integrarea lui să fie rapidă, mai ales că are mulţi prieteni de la Viitorul aici. Ştiu că e o presiune foarte mare asupra băieţilor şi mă bucur mult pentru ei", a spus Bogdan Andone, la finalul partidei.

Bogdan Andone a tras din nou un semnal de alarmă cu privire la postul de fundaş stânga: "Azi nu am apucat să vorbesc cu patronul. Îmi doresc să vină un fundaş stânga cât mai repede. Indiferent că Roman şi Bălaşa joacă bine acolo, avem nevoie de un fundaş stânga", a declarat antrenorul FCSB-ului.

Pentru FCSB urmează returul cu Milsami Orhei, joi, în Republica Moldova, de la ora 20:00. Apoi urmează două jocuri complicate în Liga 1, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi , respectiv acasă, cu FC Botoşani . Până să fie antrenor principal la FCSB, Bogdan Andone a mai fost antrenor principal la Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus sau Energeticianul. Nu a mai condus nicio echipă din postura de antrenor principal în Liga 1. A mai fost secundul lui Marius Şumudică la Astra .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus