Stiri de ultima ora

Bogdan Andone, gafă de proporţii la prima conferinţă de presă ca antrenor al FCSB. L-a confundat pe Dennis Man cu omul care le dă coşmaruri "roş-albaştrilor"

Bogdan Andone, gafă de proporţii la prima conferinţă de presă ca antrenor al FCSB. L-a confundat pe Dennis Man cu omul care le dă coşmaruri roş-albaştrilor
Sport
Bogdan Andone (44 de ani) a comis o gafă de proporţii la prima conferinţă de presă în calitate de antrenor principal al celor de la FCSB . L-a confundat pe Dennis Man cu un fotbalist retras din activitate.Este vorba despre Denis Şerban, fostul mijlocaş cumpărat de Valencia de la Steaua, în 1998, pentru două milioane de euro: ”Îi felicit pe Iulian şi Dennis. Cu Dennis Şerban (n.r. - Dennis Man) chiar am vorbit după meciul cu Norvegia, când era foarte dezamăgit că nu a fost în lot, aşa că i-am zis să aibă încredere că va juca cu Malta şi că va înscrie”, a spus noul antrenor al FCSB-ului, la conferinţa de presă.Denis Şerban e evoluat timp de cinci sezoane în Spania, pentru Valencia, Villarreal, Elche, Cordoba şi Poli Ejido. În 2004, acesta a revenit în România, la Petrolul. Acesta şi-a trecut în palmares şi un titlu de campion al Spaniei, în perioada în care îmbrăca tricoul ”liliecilor”.În cariera sa, Şerban a trecut pe la toţi cei trei ”granzi” ai Bucureştiului: Steaua, Dinamo şi Rapid. În ultimul său sezon, Dennis Şerban a fost decisiv pentru Dinamo într-un derby cu FCSB, scor 1-0. Fostul mijlocaş a punctat în ultimele minute ale partidei, după o acţiune personală superbă.

Dennis Man a evoluat pentru naţionala României în partida cu Malta, scor 4-0. Mijlocaşul FCSB-ului a fost introdus în repriza secundă, în locul lui Claudiu Keşeru, reuşind să înscrie pe finalul partidei. După ”dubla” naţionalei cu Norvegia şi Malta, Man s-a deplasat în cantonamentul reprezentativei U21 din Italia.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus