Stiri de ultima ora

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii, cu Viitorul – Dinamo cap de afiş!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii, cu Viitorul – Dinamo cap de afiş!
Sport
Din prima liga internă și până în Norvegia, căutăm exclusiv acele pronosticuri ce ne pot dubla și astăzi miza. Vezi cota 2 de astazi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prima ligă a Norvegiei avem derby-ul formațiilor clasate pe locurile 2-3, Kristiansund – Molde. Pariem pe cel puțin 2 goluri marcate în meci, după ce doar în primele 4 runde, cele două au marcat de 11, respectiv 12 ori.

”Închidem” biletul cu un pronostic din Liga 1. Ajunsă pe ultimul loc în clasament, dar având și destule restanțe, Dinamo va forța pe terenul Viitorului un rezultat pozitiv, vital în lupta pentru menținerea în prima ligă. Mizăm pe varianta unui meci în care Viitorul, favorită a confruntării, nu se va impune la două sau mai multe goluri diferență . În sezonul regular, Dinamo a fost nimicită la Ovidiu, scor 5-0. Totuși, în returul de la București, ”câinii” au cucerit toate punctele puse în joc, după un meci de asemenea spectaculos, terminat cu scorul de 3-2.

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro .

Biletul zilei pariuri1x2.ro JOI, 2 IULIEKRISTIANSUND – MOLDE PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20HULL – MIDDLESBROUGH OASPEȚII MARCHEAZĂ COTA 1.26VIITORUL – DINAMO 2 CU HA (+1.5 GOLURI) COTA 1.34COTA TOTALĂ: 2.04Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri , atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus