Stiri de ultima ora

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi pe Voluntari - Viitorul şi Heidenheim - Bremen!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi pe Voluntari - Viitorul şi Heidenheim - Bremen!
Sport
Cititorii pariuri1x2.ro au făcut profit în weekend. Atât sâmbătă, cât și duminică, selecțiile de bilete în cota 2 de pe site au fost câștigătoare!

Biletul zilei pariuri1x2.ro  

Deschidem săptămâna, setați pe ideea de a continua seria ”verde”. Pariem simplu, pe cele mai logice recomandări. Investim pe fotbal, cele trei evenimente de pe bilet venind din Norvegia, Germania și România.

 Luăm în calcul un rezultat pozitiv obținut de Werder, în returul cu Heidenheim din barajul pentru menținere/promovare în Bundesliga, pontul din Liga 1 oferit solicitând minimum două goluri înscrise în FC Voluntari – Viitorul. În primele 7 runde din play-out, echipa lui Hagi a contabilizat un golaveraj de 14 la 9, cu o medie de 3.3 goluri consemnată pe partidă!

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul  pariuri1x2.ro .

Biletul zilei pariuri1x2.ro LUNI, 6 IULIE19:00, Jerv – Sandnes, peste 1.5 goluri, cota 1.2220:00, Voluntari – Viitorul, peste 1.5 goluri, cota 1.3021:30, Heidenheim – Bremen, x2, cota 1.28Cotă finală: 2.03Dacă pariezi biletul zilei la această  casă de pariuri , atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus