Stiri de ultima ora

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Pariem la cota 7.46

Ne pregatim de încă un weekend plin de spectacol! Redacţia Pariuri1x2.ro va propune un „combo” format din 6 evenimente, pentru o cotă finală capabilă să vă aducă de 7 ori și jumătate suma investită.  

Biletul weekendului pariuri1x2.ro

Evident, în prin plan stau puținele meciuri cu miză rămase de disputat în aceste ultime zile ale stagiunii competiționale 2018/10, în întrecerile importante ale Europei, alături de Liga 1.

Manchester City este mare favorită la câștigarea FA Cup, într-o finală cu Watford, trupa de care ”cetățenii” au dispus în ambele jocuri de campionat. În Ligue 1, întâlniri cu mize diferite. Dacă Lyon este la un pas de calificarea într-o nouă ediție de Liga Campionilor, Monaco, o protagonistă a campionatelor anterioare, tremură pentru menținerea în eșalonul de elită. Pentru monegasci, un succes cu Amiens este singurul rezultat de luat în calcul.

Tot la retrogradare, dar în Liga 1, FC Voluntari este pregătită să profite de degringolada în care se află Dunărea Călărași. Bundesliga ne propune un duel Werder – Leipzig cu miză doar pentru gazde, în timp ce în La Liga, Valencia are șanse excelente de a termina sezonul pe locul 4, ultimul de Liga Campionilor. Pentru a nu sta la mâna altor rezultate, ”liliecii” trebuie, totuși, să câștige deplasarea la Valladolid, trupă intrată în vacanță, după evitarea matematică a retrogradării în Segunda.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus