Stiri de ultima ora

”Bella, don’t leave us!”. Isabelle Gullden le-a dat de înţeles fanilor CSM Bucureşti, după partida cu Krim Ljubljana, ce planuri de viitor are

”Bella, don’t leave us!”. Isabelle Gullden le-a dat de înţeles fanilor CSM Bucureşti, după partida cu Krim Ljubljana, ce planuri de viitor are
Sport
Isabelle Gullden a înscris 10 goluri în partida de vineri seara cu Krim Ljubljana şi a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor, cu 62 de reuşite. Suedeza se află într-o dispoziţie foarte bună de joc şi ea ar putea fi cheia unui alt rezultat de excepţie al CSM Bucureşti în acest sezon. Starea de încredere a transmis-o şi după joc, când a lăsat să se înţeleagă că îşi va prelungi şederea în Capitala României.

CSM Bucureşti nu a avut cele mai bune săptămâni în Liga Campionilor , dar s-a calificat, vineri seara, în sferturile de finală ale competiţiei. La fel ca şi în toamnă, când a acces cu mari emoţii în grupele principale, ”tigroaicele” au făcut pasul înainte în Liga Campionilor, după o altă perioadă cu suişuri şi coborâşuri. Partida cu Krim a aparţinut portarilor Paula Ungureanu şi Jelena Grubisic, cu 15 intervenţii utile între buturi – inclusiv 4 aruncări de la 7 metri -, dar şi coordonatorului Isabelle Gullden, care a ”radiat” pe teren şi a terminat partida cu 10 goluri.

Din punct de vedere statistic, suedeza a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor, cu 62 de goluri, astfel că a devenit o candidată pentru a câştiga din nou acest titlu în Liga Campionilor, după cel din 2016. Lider este rusoaica Sabirova – 76 goluri, care îşi va încheia însă aventura în competiţie cu Astrakhan la sfârşitul săptămânii viitoare. Gullden ar mai avea, teoretic, la dispoziţie 5 meciuri pentru a trece în frunte. Asta însemnând, bineînţeles, o calificare a echipei CSM Bucureşti în Turneul Final 4 de la Budapesta. În faţa ”tigroaicei” se mai află Amanda Kurtovic (Larvik) – 67 goluri.

Favorita numărul 1 a publicului bucureştean, Isabelle Gullden a fost întâmpinată de fani, vineri, cu multe mesaje de susţinere. Unul a fost destul de clar: ”Bella, don’t leave us (n.r. Bella, nu ne părăsi)!”. Primul răspuns l-a dat pe teren, prin evoluţia foarte bună pe care a avut-o. Apoi, imediat după terminarea jocului, atât la Digi Sport, cât şi la Dolce Sport, Gullden a vorbit deschis despre viitorul ei la CSM Bucureşti, iar mesajul a fost identic:

Negocierile dintre cele două părţi au existat tot timpul în ultimele săptămâni, Alin Petrache, directorul general al CSM Bucureşti, susţinând încă de la mijlocul lunii februarie, la ProSport LIVE, că Gullden va continua cu campioana en-titre a Europei. ”Isabelle Gullden rămâne la Bucureşti, cred că vom parafa încă o prelungire a contractului cu două sezoane”.

Isabelle Gullden a sosit în vara anului 2015 la CSM Bucureşti, iar prin stilul ei de joc şi stilul ei de a fi a devenit rapid una din cele mai iubite handbaliste care activează în România.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus