Stiri de ultima ora

Becali mai vrea un jucător de la Viitorul la FCSB: "Mi-a spus că în 4-5 zile îmi dă răspunsul"

Becali mai vrea un jucător de la Viitorul la FCSB: "Mi-a spus că în 4-5 zile îmi dă răspunsul"
Sport
Finanţatorul FCSB spune că nu a renunţat la varianta Bradley de Nooijer (21 de ani), FC Viitorul urmând să-i ofere un răspuns oficial în următoarele zile. O altă variantă luată în calcul de Becali este Florin Ştefan, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Internaţionalul U21 a impresionat la Campionatul European din Italia şi San Marino, iar formaţia covăsneană ar fi primit deja o ofertă de 500.000 de euro.

"Mă interesează unul dintre De Nooijer şi Florin Ştefan. Dacă vine unul, nu mai vine celălalt. Astăzi, mi-a spus că în 4-5 zile îmi dă răspunsul. Mi-a spus Iaşko (n. red. – Zoltan Iaşko, direct sportiv Viitorul) că dacă nu iese negocierea cu altă echipă, e posibil să-l iau şi pe el. Dacă iese treaba cu Ştefan, nu mă mai interesează pe mine De Nooijer. Eu am făcut ofertă de 500.000 de euro pentru Ştefan, mai mult nu dau. Oamenii sunt cu bun simţ, eu am văzut doar în presă că ar vrea un million de euro", a declarat Becali, joi seară, la DigiSport.

şi chiar s-ar fi înţeles cu fotbalistul. Suma de transfer ar fi fost de 500.000 de euro, însă, la scurt timp,Viitorul a emis un comunicat în care a anunţat că Bradley de Nooijer nu a negociat cu FCSB, iar fotbalistul şi-ar dori un transfer în străinătate.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus