Stiri de ultima ora

Becali, discurs delirant aproape de miezul nopţii: Ce a putut să zică după încă un eşec

Becali, discurs delirant aproape de miezul nopţii: Ce a putut să zică după încă un eşec
Sport
FCSB cheltuieşte, an de an, cei mai mulţi bani din fotbalul românesc şi, din 2016 încoace, iese mereu pe locul 2. Autorul acestei performanţe? Gigi Becali.

Doar că, la cum se prezintă situaţia în acest an, e posibil ca nici locul 2 să nu mai ajungă la FCSB. După eşecul de duminică seară, de la Cluj, bucureştenii sunt la 7 puncte de liderul CFR şi pot fi depăşiţi, practic, de toate formaţiile aflate în play-off, fiindcă distanţa faţă de ele e foarte mică!

Deşi criza e uriaşă, echipa n-a adunat decât două victorii în ultimele opt partide de Liga I, iar şansele la titlu s-au cam dus deja, Gigi Becali a avut o intervenţie la Digi Sport în care a înşirat declaraţiile fără nicio logică!

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu are rost să vorbim acum. Sunt prea mulţumit de echipă. Ăsta e jocul pe care-l vreau. Pase dintr-o atingere. Un ghinion a făcut să nu batem. 

*Am avut noi atacant azi? Dacă aveam atacant, la pasa aia a lui Moruţan, unde s-a accidentat Nedelcu, trebuia să fie gol. Moruţan i-a dat-o lui Petre direct pe tavă şi s-o bage în poartă. Bine, n-are rost acum. Dacă băga alunecare era gol. Nu stau să critic jucătorii acum, sunt foarte mulţumit de jocul echipei. Ăsta e jocul pe care vreau să-l facă echipa mea, cu pase din 1-2 atingeri. Bagă, bă, alunecare acolo, că ai doi metri şi trimiţi mingea în poartă!

*Vînă a dat toate pasele în spate. El are talent. Juca bine la Hagi (n.r. - la Viitorul), dar aici e foarte relaxat. El nu cred că ştie că e pe terenul de fotbal. Asta e, am mai luat o ţeapă. Nu trebuie ţinuţi pe teren doar să joace ţurca…

*I-am spus şi lui Vintilă să nu mai spună jucătorilor să paseze simplu, că eu nu dau milioane pe jucători să joace simplu. Eu nu vreau să joace simplu, vreau să joace complicat! Eu nu vreau să joace niciunul simplu. Să joace între linii, cu verticalizări.

*I-am zis lui Vintilă. Filip a mai jucat fundaş stânga. El a zis că ar vrea să încerce cu Popescu stânga. Nu am vrut să mă impun. Nu-mi pare rău. Dacă vreau să mă impun, o fac. Dar nu vreau. Mă implic, dar nu cum credeţi voi. Ovidiu Popescu n-a jucat rău, a şi urcat. Dacă era Filip, urca doar o dată

*Titlul e 90% pierdut. Mai avem 10% şanse şi mai avem cupa.

*Dacă CFR rămâne aşa, joacă aşa ca în seara asta, mai avem şanse. O batem în meciul direct şi mai sunt doar patru puncte. Dacă ei joacă aşa, ca în seara asta...Cât o să-i mai ţină? Mai e un meci direct. Nu sunt foarte multe puncte între noi. Noi nu mai avem voie să greşim. Nici nu mai avem cum să greşim. Mie îmi place foarte mult echipa asta. Şi fundaşii au jucat foarte bine.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus