Stiri de ultima ora

Becali a intrat în criză de timp şi a contactat încă un antrenor! Surpriză: un selecţioner a intrat pe lista FCSB

Becali a intrat în criză de timp şi a contactat încă un antrenor! Surpriză: un selecţioner a intrat pe lista FCSB
Sport
Ca jucător, Laurenţiu Roşu a evoluat în Ghencea între 1993 şi 2000, după care a luat drumul Spaniei. A mai jucat pentru Numancia, Recreativo Huelva şi Cadiz, iar în 2009 s-a retras şi s-a concentrat pe carieră de antrenor. În perioada în care a activat în Ghencea, Laurenţiu Roşu a câştigat de trei ori Supercupa României (1995, 1996, 1999) şi o Cupă a României (1997).

Şi-a început cariera de antrenor în 2010, la FC Vaslui , unde a fost secundul lui Juan Ramon Lopez Caro. Între 2012 şi 2014 a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra la Petrolul Ploieşti, iar mai apoi a fost secundul lui Costel Gâlcă la FCSB. A fost principal pentru prima oară în 2016, când a preluat UTA. După un singur an s-a mutat în Argeş, pentru a pregăti gruparea CS Miovei, iar din august 2018 ocupă funcţia de selecţioner al reprezentativei U18.

MM Stoica a spus că FCSB trebuie să aibă antrenor până la data de 3 iunie, când se reuneşte lotul. Gigi Becali l-a contrazis şi a spus că ia în calcul mai multe variante, astfel că e posibil ca echipa să nu aibă antrenor la data de 3 iunie: "Mai sunt şi alte variante, dar trebuie să le luaţi cum zic eu. N-am discutat nici cu Zenga, nici cu Mangia. Dar sunt variante. Zicea MM Stoica că pe 3 iunie trebuie să avem antrenor, dar el e numărul 2 în club. Eu sunt numărul 1", a spus Becali, la Digi Sport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus