Stiri de ultima ora

Bayern Munchen, din nou sub protecţia lui Oliver Kahn. Legendarul portar va conduce campioana Germaniei

Bayern Munchen, din nou sub protecţia lui Oliver Kahn. Legendarul portar va conduce campioana Germaniei
Sport
Bayern Munchen a anunţat, vineri, că legendarul portarul Oliver Kahn (49 de ani) va fi inclus în Comitetul Executiv al clubului, urmând să ocupe această funcţie de la 1 ianuarie. Mai mult decât atât, Kahn va deveni preşedintele şi CEO-ul clubului din 2022, după ce contractul lui Karl-Heinz Rummenigge va ajunge la final.

Uli Hoeness a explicat alegerea lui Oliver Kahn: "Gândindu-ne la viitor, suntem convinşi că Oliver Kahn este soluţia perfecta pentru poziţia de CEO al FC Bayern Munchen AG. Oliver a fost un jucător important pentru clubul nostru. A fost mulţi ani căpitanul FC Bayern şi al naţionalei Germaniei, a câştigat aproape toate trofeele posibile şi a fost mereu un deschizător de drumuri, prin dăruirea sa. Ştie totul despre fotbal, despre business şi are AND-ul FC Bayern. Suntem convinşi că Oliver Kahn este omul potrivit ca să o conducă pe Bayern în viitor", a spus Hoeness.

Oliver Kahn a evoluat pentru Bayern Munchen în perioada 1994 - 2008. Opt titluri de campion, şase Cupe şi opt Cupe ale Ligii a cucerit Kahn în cei 14 ani la Bayern Munchen. Acesta este un produs al academiei lui Karksruher, club de la care a plecat în 1994, bavarezii plătind în schimbul său 2,3 milioane de euro. Pe plan european, Kahn a cucerit o Ligă a Campionilor şi o Cupă UEFA în tricoul lui Bayern Munchen.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus