Stiri de ultima ora

"Băi, ce-i cu ăsta!?" Atac la conducerea Craiovei, după ce oltenii sunt la un pas să rateze cupele europene: "Aroganţa..."

Băi, ce-i cu ăsta!? Atac la conducerea Craiovei, după ce oltenii sunt la un pas să rateze cupele europene: Aroganţa...
Sport
”Papură mi-a fost coleg de echipă şi-l cunosc. Este un băiat serios, dar declaraţiile pe care le-a făcut nu cred că sunt declaraţiile lui. Cred că vin de sus, aşa mai de sus, din altă parte! Nu e băiatul care să ia la mişto! Eu îl cunosc foarte bine, este un băiat la locul lui, un băiat liniştit”, a spus Prunea, duminică dimineaţa, la DigiSport.Fostul component al ”Generaţiei de Aur” susţine că Papură este un împătimit al fotbalului şi că nu adoarme devreme aşa cum el însuşi a declarat.”Mă uitam şi când vedeam declaraţiile astea ale lui ... ’Băi, ce are ăsta? Ce-i cu ăsta? Ce se intâmplă cu ăsta?’, mă întrebam. Eu ştiu că respiră fotbal. Degeaba spune el că nu s-a uitat la Champions League . Vă spun eu că s-a uitat la meci, n-a dormit.Dar, vă spun cu toată responsabilitatea, că sunt declaraţii în care nu-l recunosc. Plus că am văzut şi această relaţie de aroganţă care nu este în regulă la Craiova”, a mai spus, pe acelaşi ton pertinent, Florin Prunea.

Craiova a pierdut, sâmbătă seara, scor 2-1, meciul jucat pe teren propriu cu Viitorul şi acum are nevoie ca trupa lui Hagi să câştige Cupa României pentru a prinde un loc de preliminariile Europa League . Finala Cupei, Astra - Viitorul, se joacă pe 25 mai, la Ploieşti.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus