Stiri de ultima ora

Avertisment pentru Bianca Andreescu! Le e frică să nu devină o nouă Eugenie Bouchard: "Să ne ferim de asta"

Avertisment pentru Bianca Andreescu! Le e frică să nu devină o nouă Eugenie Bouchard: Să ne ferim de asta
Sport
"E o campioană, are acel ceva pentru a ajunge sus. În materie de tenis are toate loviturile, variază, are o mână incredibilă. Nu se teme de nimeni. Dacă e să joace contra Serenei Williams, intră pe teren convinsă că o poate învinge. Parcursul de la Auckland de la începutul sezonului a făcut-o să-şi dea seama de ce este în stare. Mai trebuie să lucreze la partea fizică, să fie mai fit. Dacă nu are accidentări, Bianca nu are limite. Obiectivele noastre comune sunt foarte înalte", a spus chiar agentul Biancăi Andreescu, Jonathan Dasnieres de Veigy, fost jucător de tenis, pentru presa franceză.Acesta a adus aminte de Eugenie Bouchard (locul 76 acum şi cea care a anunţat că va lipsi o perioadă din circuit), privită în trecut ca marea speranţă a tenisului din Canada, ţară ce a "adoptat-o" pe Bianca, părinţii săi fiind români. "Trebuie să evităm solicitările adiţionale şi fabricarea unei imagini care nu e conformă cu realitatea. Să ne ferim de ce s-a întâmplat în cazul lui Eugenie Bouchard, care a ajuns la 18 ani epuizată, dar Bianca are altfel de personalitate.

Totuşi, trebuie profitat de acest moment. Ce i s-a întâmplat e nebunesc. S-a trezit dintr-o lovitură în lumea celor mari. A primit mail-uri de la toată lumea, începând cu Nadia Comăneci şi terminând cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau", a mai spus acesta.

Veigy a comentat şi despre episodul petrecut în meciul Biancăi cu Angelique Kerber, rivala numind-o pe Andreescu . "Bianca nu a avut nimic să-şi reproşeze, iar Kerber nu a găsit altă metodă ca să-i facă rău", a încheiat acesta.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus