Stiri de ultima ora

AVERTISMENT DUR pentru Bianca Andreescu! Evolutiile bune nu sunt suficiente: Trebuie sa fie atenta la un inamic

AVERTISMENT DUR pentru Bianca Andreescu! Evolutiile bune nu sunt suficiente:  Trebuie sa fie atenta la un inamic
Sport
Canadianca de origine romanca a reusit sa urce spectaculos pana pe locul 23 in clasamentul WTA, a castigat turneul de la Indian Wells si a starnit o multime de reactii pozitive printre fanii tenisului si printre specialisti. 

Totusi, jurnalistii americani au identificat un element la care Bianca trebuie sa fie foarte atenta. Daca Andreescu gestioneaza corect presiunea, americanii sunt convinsi ca ea va reusi sa devina urmatoarea stea a circuitului feminin. 

"Este oficial: Bianca Andreescu este cea predestinata sa devina viitoarea regina a tenisului feminin. Totusi, canadianca va trebui sa fie atenta la un inamic comun pe care il au multe tinere staruri: gestionarea presiunii. In ciuda acestui lucru, jucatoarea in varsta de 18 ani a explodat in primele luni din 2019. Ea a avut o ascensiune rapida, cu imbunatatiri vizibile din toate punctele de vedere: sportiv, tehnic, fizic si tactic. Un start extraordinar de an in care a obtint rezultate memorabile.

Cu un tenis fantastic si agresiv, Andreescu are o personalitate puternica, ambitii mari si o mentalitate castigatoare si bine echilibrata. In urmatoarele luni, toate acestea vor fi insa testate prin notorietatea capatata si presiunea pe care o va resimti. In urmatoarele luni vom intelege cum va evolua cariera sa. Sentimentul general este ca avem in fata viitorul star al tenisului feminin", au scris cei de la Tennis World USA. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus