Stiri de ultima ora

Au fost anunţate preţurile biletelor la finala Ligii Campionilor! Câte tichete au primit fanii lui Liverpool şi ai lui Tottenham pentru duelul de la Madrid

Au fost anunţate preţurile biletelor la finala Ligii Campionilor! Câte tichete au primit fanii lui Liverpool şi ai lui Tottenham pentru duelul de la Madrid
Sport
Liverpool şi Tottenham s-au calificat în finala Ligii Campionilor la capătul unor meciuri dramatice în semifinale, iar UEFA a anunţat la scurt timp toate detaliile legate de ultimul act, care se va disputa la Madrid, pe 1 iunie.

Finala va avea loc pe arena lui Atletico Madrid, Estadio Metropolitano, care dispune de o capacitate de aproximativ 68.000 de locuri. Fanii lui Liverpool şi ai lui Tottenham au primit fiecare câte 16.613 bilete. Abonamentele suporterilor celor două formaţii nu vor fi valabile pentru partida din capitala Spaniei, astfel că mulţi dintre aceştia nu vor avea şansa de a-şi vedea echipa la lucru într-un meci deosebit de important.

Preţurile biletelor:

Restul tichetelor care nu ajung la suporterii celor două formaţii din finală vor merge către asociaţiile UEFA, sponsori, televiziuni şi comitetul de organizare local. De asemenea, 300 de bilete sunt rezervate pentru familiile şi prietenii jucătorilor şi staff-ului celor două formaţii.

În finala Ligii Campionilor, Tottenham, învingătoare contra lui Ajax în semifinale, o va întâlni pe Liverpool, care a trecut în penultimul act de Barcelona, scor 4-3, la general, după un retur incredibil. Ultimul act al competiţiei este programat sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00 pe Estadio Metropolitano, din Madrid.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus