Stiri de ultima ora

Au comis-o din nou! Şase jucători au fost interzişi la Cupa Africii pe Naţiuni U17 după ce s-a dovedit că au minţit în legătură cu vârsta lor

Au comis-o din nou! Şase jucători au fost interzişi la Cupa Africii pe Naţiuni U17 după ce s-a dovedit că au minţit în legătură cu vârsta lor
Sport
Şase jucători au primit interdicţia de a mai evolua la Cupa Africii pe Naţiuni la U17, după ce s-a descoperit că au minţit în legătura cu vârsta lor, anunţă BBC . Ar fi vorba de trei camerunezi, doi tanzaniei şi un jucător din Guineea.

La turneul final pot juca doar fotbaliştii născuţi după 1 ianuarie 2002. Jucătorii africani au devenit celebri în întreaga lume pentru că ar minţi în legătura cu vârsta lor. Iată că acest mit se confirmă la turneul final U17.

În prima etapă din faza grupelor, gazda turneului, Tanzania a pierdut cu 5-4 contra Nigeriei, iar Camerun a învins Guineea cu 2-0.

Pentru a determina vârsta exactă a celor şase jucători, reprezentanţii competiţiei i-au trimis pe aceştia să efectueze câte un examen RMN. Rezultatele au confirmat suspiciunile, astfel că jucătorii au fost excluşi din competiţie.

Câştigătoarea turneului U17 din Tanzania îşi asigură prezenţa la Cupa Mondială U17. Cele opt formaţii care participă au fost împărţite în două grupe. Grupa A: Tanzania, Uganda, Nigeria şi Angola. Grupa B: Senegal, Camerun, Guineea şi Maroc.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus