Stiri de ultima ora

Aşteptat să ”strălucească”! Dănciulescu scoate în faţă un "new entry" pe lista fotbaliştilor de la care Dinamo are mari aşteptări: ”Nea Mircea îl place foarte mult”

Aşteptat să ”strălucească”! Dănciulescu scoate în faţă un new entry pe lista fotbaliştilor de la care Dinamo are mari aşteptări: ”Nea Mircea îl place foarte mult”
Sport
”E un jucător pe care Mircea Rednic îl place foarte mult. A făcut antrenamente cu noi, a participat la acţiunile naţionalei U18, a jucat la Dinamo U19, dar a avut câteva probleme cu spatele la un moment dat. A fost în Germania la un tratament, e un jucător interesant, de perspectivă, pe care nea Mircea îl place foarte mult. A fost o problemă legată de acte la început. După ce s-a rezolvat, s-a antrenat cu noi, va merge în cantonament cu noi”, a spus Dănciulescu la Digi Sport.

SV Spaichingen Jugend, SSV Reutlingen 05 Jugend, Freiburg Jugend, Borussia Dortmund, Karlsruher U19 şi Dinamo sunt cluburile din CV-ul fundaşului pe care Bratu l-a antrenat atât în Ştefan cel Mare, cât şi la echipa naţionala U18. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus