Stiri de ultima ora

Asta primeşte cel care cumpără Dinamo! Negoiţă a dat "din casă" şi a spus tot. Palmaresul, în aer: "Îl vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"

Asta primeşte cel care cumpără Dinamo! Negoiţă a dat din casă şi a spus tot. Palmaresul, în aer: Îl vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!
Sport
În ceea ce priveşte vânzarea clubului, răspund la telefoane, mă văd cu oricine are intenţii serioase. Să vină oameni cu ştiinţă, oameni cu putere financiară, oameni bine intenţionaţi. Sunt datorii de patru milioane şi ceva de lei, aproximativ un milion de euro. Pot fi eşalonate şi ele. Eu l-am cumpărat cu 20 de milioane de euro datorie. Ceea ce s-a stins în insolvenţă e altceva.”, a spus Ionuţ Negoiţă, la Digi Sport.

Întrebat unde este palmaresul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă a răspuns: ”Dacă cineva ştie, vreau să văd şi eu. Sunt de 6-7 ani pe la Dinamo şi n-am dat de el. Îl vede cineva? Ştie cum arată? Sau e fata Morgana?”.Cupa Ligii din 2017, cu Cosmin Contra pe banca tehnică, este singurul trofeu cucerit de Dinamo de când Ionuţ Negoiţă este acţionarul majoritar al echipei.

”Să fie clar: Noi suntem FC Dinamo””Adevăratul Dinamo joacă, din acest sezon, în campionatul Bucureştiului, iar echipa din Liga 1 este doar un „fake“. „Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă”,
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus