Stiri de ultima ora

Aşa arată afişul finalei Champions League din 2019! Când are loc "şocul" dintre Liverpool şi Tottenham şi cine va difuza ultimul act

Aşa arată afişul finalei Champions League din 2019! Când are loc şocul dintre Liverpool şi Tottenham şi cine va difuza ultimul act
Sport
Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 1 iunie, la Madrid. Liverpool şi Tottenham se vor înfrunta pe Wanda Metropolitano", noua casă a celor de la Atletico Madrid. În România, finala va fi difuzată în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Partida va putea fi urmărită de asemenea în format live blog pe www.prosport.ro. Finala va începe la ora 22:00, ora României.

240 de milioane de euro a costat construirea arenei din Madrid. "Wanda Metropolitano" are o capacitate de 67.703 de locuri.

Liverpool s-a aflat şi anul trecut în finala Ligii Campionilor, la Kiev. Atunci, Real Madrid s-a impus cu 3-1 şi a cucerit al 13-lea trofeu din istoria clubului, respectiv al treilea consecutiv. Hegemonia Realului a ajuns la final, astfel că pe 1 iunie vom vedea trofeul ajugând, după trei ani, în vitrina altei formaţii.

Liverpool a câştigat de cinci ori trofeul UCL şi a pierdut până acum trei finale. Pentru Tottenham va fi prima finală de UCL din istoria clubului. Prezenţa în semifinale a fost de asemenea o premieră pentru londonezi.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus