Stiri de ultima ora

Ar fi revenirea anului în fotbalul românesc! Mircea Lucescu, ”ademenit” la un club de tradiţie: ”Sunt dispus să fac orice pentru asta”

Ar fi revenirea anului în fotbalul românesc! Mircea Lucescu, ”ademenit” la un club de tradiţie: ”Sunt dispus să fac orice pentru asta”
Sport
Acesta a recunoscut că există discuţii cu fostul câştigător al Cupei UEFA cu Şahtior. Încă nu este clar dacă acestuia i s-a propus să preia funcţia de antrenor, ocupată în prezent de Daniel Pancu, sau una în conducerea clubului: ”Eu am spus că mă interesează ca anul viitor Rapid să promoveze. Asta mă interesează. Rapid trebuie să promoveze! Sunt dispus să fac orice pentru asta. Atât timp cât Pancu are rezultate, va sta la Rapid. Aşa e şi în contract. E imposibil pentru mine ca Rapid să nu aibă rezultate!

Obiectivul lui Pancu poate să vi-l spună oricine. Eu sper ca Rapidul cu Pancu să promoveze. Pot să vă spun că la meciul de acum patru zile (n.r. - pierdut cu Viitorul Pandurii, scor 2-1) mi-a fost teamă pentru promovare”, a spus Tudorache, pentru gsp.ro.

Rapid este pe locul şapte după primele şase etape, cu zece puncte, la trei în spatele celor de la SCM Gloria Buzău, ocupanta locului de baraj pentru promovarea în Liga 1. Turris Turnu Măgurele este lider, cu 18 puncte din tot atâtea posibile, iar CS Mioveni este pe doi, cu 14 puncte.

Cu Daniel Pancu pe banca echipei, Rapid a obţinut promovarea în Liga 2   şi calificarea în şaisprezecimile Cupei României din acest sezon, după ce a învins Dunărea Călăraşi cu 3-0 în Regie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus