Stiri de ultima ora

Anuntul de ULTIMA ORA care a intristat-o pe Simona Halep: dispare din circuit! Imi pare rau sa citesc asta Acolo a inceput ascensiunea romancei in clasamentul WTA

Anuntul de ULTIMA ORA care a intristat-o pe Simona Halep: dispare din circuit!  Imi pare rau sa citesc asta  Acolo a inceput ascensiunea romancei in clasamentul WTA
Sport
Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Turneul de la New Haven dispare din circuitul WTA. Connecticut Open isi incheie existenta dupa 21 de ani de tenis de calitate jucat in Statele Unite. 

La New Haven Simona Halep a castigat primul turneu de nivel Premier din cariera, in 2013. Atunci, romanca a batut-o in finala pe Petra Kvitova si a intrat in top 20 WTA. 

"Sfarsitul unei ere. Dupa 21 de ani de tenis la New Haven, trebuie sa ne luam ramas bun. Vrem sa le multumim fanilor pentru sprijinul incredibil si amintirile minunate pe care ni le-au oferit", au scris organizatorii pe pagina de Twitter a competitiei. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus