Stiri de ultima ora

Anunţ de ultim moment despre situaţia lui Ţucudean! Dan Petrescu a dezvăluit când revine golgheterul CFR-ului: "Asta mi-a spus doctorul!"

Anunţ de ultim moment despre situaţia lui Ţucudean! Dan Petrescu a dezvăluit când revine golgheterul CFR-ului: Asta mi-a spus doctorul!
Sport
Petrescu susţine că atacantul are probleme la picior şi va reveni la antrenamentele echipei în aproximativ 10 zile: "Cu Ţucudean nu m-am întâlnit. Din ce mi s-a spus are probleme la picior. Mai multe nu ştiu, nu sunt doctor. Doctorul echipei mi-a spus că în 10 zile va face antrenament cu echipa şi trebuie să cred în doctorul meu", a declarat acesta.

Ţucudean a fost indisponibil pentru meciurile naţionalei cu Suedia (1-2) şi Insulele Feroe (4-1), din preliminariile EURO, FRF susţinând că atacantul lui CFR s-a accidentat la antrenamentul echipei de club şi a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei posterioare drepte.

Recent, în spaţiul public a apărut informaţia potrivit căreia . George a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. "În ultima săptămână a făcut investigaţii la clinici private din Târgu Mureş şi din Cluj Napoca, dar nu medicii nu i-au găsit nimic în neregulă", spune pentru ProSport o sursă apropiată echipei CFR Cluj.

În acest sezon, George Ţucudean a fost utilizat în 31 de partide, reuşind 19 goluri, dintre care 16 în Liga 1 Betano.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus