Stiri de ultima ora

Antrenorii cad pe capete în coada plutonului Ligii 1. Teja nu a mai rezistat, după ce a luat 1 punct în 8 meciuri

Antrenorii cad pe capete în coada plutonului Ligii 1. Teja nu a mai rezistat, după ce a luat 1 punct în 8 meciuri
Sport
Mihai Teja şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi, după ce a obţinut un singur punct în ultimele opt partide disputate în Liga 1, în egalul cu „lanterna roşie“, FC Voluntari, anunţă gsp.ro.

Ajuns la cârma ieşenilor după ce a ratat titlul cu FCSB, cu un contract semnat pe un an şi posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon, Mihai Teja (41 ani) nu a mai prins Crăciunul pe banca lui Poli Iaşi, după ce a stabilit recordul negativ pentru cele mai multe înfrângeri consecutive în final de 2019 (cinci meciuri pierdute la rând de la egalul cu Voluntari, echipă cu doar opt puncte şi patru înfrângeri consecutive la activ, dar şi o restanţă).

Căderea Politehnicii Iaşi pe locul 11, cu un total de puncte rămas la 22, este cu atât mai dureroasă cu cât, la începutul campionatului, fusese lider în Liga 1 şi se menţinuse câteva etape pe podium. Victoria frumoasă cu CFR Cluj, de pe 28 octombrie, a fost ultima partidă pozitivă pentru ieşeni, învinşi apoi de Astra, Clinceni, Dinamo, FCSB, Chindia, Gaz Metan şi Hermannstadt.

Cum a reacţionat Adrian Ambrosie, preşedintele Poli Iaşi (citat de gsp.ro)?

* Ne-a surprins şi pe noi decizia lui Teja de a pleca. Îmi pare rău, noi am crezut mult în proiectul pe 2 ani pe care-l pusesem la punct în vară, dar ultimele rezultate au fost decisive. Nu e vorba de o demisie, am reziliat amiabil, fără scandal, fără alte probleme. Ne-am despărţit prieteneşte.

Trei echipe din play-out au rămas fără antrenori în primele zile ale vacanţei de Crăciun

Pauza de iarnă nici n-a început bine în Liga I şi deja trei dintre ultimele cinci clasate în Liga 1, condamnate practic să joace în play-out, pentru evitarea retrogradării, au făcut curăţenie pe banca tehnică.

Hermannstadt, locul 11 în Liga 1, cu 23 puncte, a renunţat la Eugen Neagoe, Poli Iaşi, locul 12 - cu 22 puncte, s-a despărţit de Mihai Teja, iar ultima clasată, FC Voluntari, cu doar 8 puncte, l-a demis pe Cristiano Bergodi, în ciuda faptului că, după înfrângerea de sâmbătă cu CFR Cluj, a 15-a în 21 de partide, italianul a spus că vrea să rămână în funcţie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus