Stiri de ultima ora

Anghel Iordănescu ar putea prelua un club din România!

Anghel Iordănescu ar putea prelua un club din România!
Sport
Anghel Iordănescu plănuieşte să preia CSA Steaua, este declaraţia surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Fostul antrenor al naţionalei României vrea să facă mişcarea împreună cu câţiva generali. Discuţiile ar fi început deja, dar Iordănescu nu este singurul aflat în cursă. Pe listă mai sunt şi alţii.

Din precizările patronului FCSB -ului, Victor Piţurcă nu se va implica în proiect, pentru că este unul pe durată lungă. Piţurcă merge doar acolo unde poate obţine performanţe cât mai repede. ”Ăia din Liga a 4-a ce-o să facă? Am înţeles că vând acţiuni, deja s-au făcut bisericuţele. Am auzit deja că se fac bisericuţele cine să ia echipa. Unul dintre ei e Iordănescu. El vrea să preia. Cu generali, cu nu ştiu cum... Nu ştiu în ce structură juridică. Au văzut ei palmarescul şi gata, da eu o să-l câştig inapoi. Şi un copil de clasa a 5-a ştie.

A spus un judecător, dar nu poate să o zică la Curtea de Apel. Nu ştiu dacă Piţurcă se bagă la CSA. Nu e fraier să se ducă la ceva. Nu se duce el decât dacă sunt roade. Şi ca să se apuce Piţurcă să sădească acum ca să ia roade peste 10 ani, nu cred, că nu e fraier", a spus Becali la Pro X. Până să se decidă noua conducere de la Steaua, s-au făcut mai multe mutări la nivelul băncii tehnice. Daniel Opriţa a fost numit antrenor şi are ca obiectiv promovarea în Liga 3, un aspect care a devenit un vis, după ce "militarii" au eşuat de două ori consecutiv în faţa Rapidului şi a lui Carmen. Pentru a evita un nou dezastru, Steaua discută cu doi campioni ai României şi cu un fost fotbalist al  FCSB . 

ProSport a anunţat în exclusivitate că Liviu Băjenaru, Robert Elek şi Cristian Dănălache sunt cei trei fotbalişti pe care Opriţa îi doreşte în compartimentul ofensiv, îar în acest moment au loc discuţii pentru finalizarea transferurilor.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus