Stiri de ultima ora

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu CSM Poli Iaşi până în 2019

Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu CSM Poli Iaşi până în 2019
Sport
Atacantul Andrei Cristea, în vârstă de 33 de ani, a semnat un nou contract valabil pentru următoarele două sezoane cu CSM Poli Iaşi, a anunţat, sâmbătă, site-ul echipei de fotbal.

"Îi urăm mult succes şi, în continuare, multe reuşite în tricoul alb-albastru al Politehnicii!", scrie site-ul politehnicaiasi.ro.

Fotbalistul care a marcat 11 goluri în sezonul recent încheiat al Ligii 1 este încrezător că noul proiect al echipei ieşene va fi unul de succes.

"Am ales Iaşiul cu sufletul. Mă bucur că m-am întors acasă. Este un proiect în care eu cred şi sper ca toată lumea să fie lângă noi şi să ne susţină.

Sunt sigur că vor urma momente foarte frumoase! Sunt convins că proiectul început de clubul Politehnica Iaşi, cu sprijinul Primăriei Iaşi, în colaborare cu Fotbal Hebdo, va avea succes, de aceea îi îndemn pe suporteri să aibă încredere, răbdare şi să ne susţină în acest proiect important pentru oraş", a declarat Andrei Cristea, după ce semnarea contractului.

Andrei Cristea a mai jucat de-a lungul carierei la FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Poli Timişoara, Poli Iaşi, Dinamo Bucureşti, Karlsruher, FC Braşov , FK Qabala, Salernitana şi Martina Franca.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus