Stiri de ultima ora

Andreescu şi o serie de neuitat: Pe cine a învins în zece partide consecutive şi câte locuri a urcat în ierarhia WTA

Andreescu şi o serie de neuitat: Pe cine a învins în zece partide consecutive şi câte locuri a urcat în ierarhia WTA
Sport
Seria formidabilă reuşită de Bianca Andreescu (24 WTA), cu zece victorii legate la Indian Wells şi la Miami, s-a încheiat.

În confruntarea cu Kontaveit (19 WTA) din optimi, canadianca de 18 ani a cedat fizic. După ce a fost spulberată în primul set cu 6-1, Bianca a abandonat, în setul doi, când era condusă cu 2-0, acuzând probleme la umărul drept. 

„Am jucat atât de multe meciuri...Cred că a fost un mod prin care corpul mi-a spus că-i ajunge. Fizioterapeuţii şi doctorul spun că nu e nimic grav, dar durerea e  încă acolo şi n-am mai putut continua. E destul de dezamăgitor“, a explicat revelaţia sezonului. 

Graţie parcursului de la Indian Wells şi Miami, Bianca a intrat în Top 30, în premieră, având o urcare spectaculoasă de pe poziţia a 60-a! Luni, în noua ierarhie mondială, Andreescu va ocupa locul 23.

Mai mult, titlul câştigat în California, plus calificarea până în optimi, la Miami, i-au adus Biancăi peste 1,4 milioane de dolari din premii. „Voiam să-mi iau o poşetă Louis V cu primii mei bani serioşi pe care-i câştig. Aşa că, probabil, îmi voi lua una“, a dezvăluit canadianca născută din părinţi români.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus