Stiri de ultima ora

Anamaria Prodan a lamurit situatia lui Nicusor Stanciu: Semneaza cu alta echipa daca nu se intampla asta! Ultimatum pentru arabi

Anamaria Prodan a lamurit situatia lui Nicusor Stanciu:  Semneaza cu alta echipa daca nu se intampla asta!  Ultimatum pentru arabi
Sport
Situatia lui Nicolae Stanciu la Al Ahli ar putea reintra pe fagasul normal daca jucatorul va primi astazi banii pentru toata perioada in care a jucat la echipa araba. 

Anamaria Prodan a explicat ca arabii au promis ca ii vor vira lui Stanciu toti banii restanti. Romanul nu a primit niciun salariu de cand s-a transferat la Al Ahli la finalul lunii ianuarie. 

Impresarul spune ca, in cazul in care acesta nu va primi restantele, poate semna cu o alta echipa, urmand sa se judece cu arabii. 

"Astazi asteptam sa vedem daca ajung banii in contul jucatorului. In proportie de 90% situatia e rezolvata. El oricum face zilnic singur antrenamente la acelasi nivel din ziua in care a ajuns acasa. A vorbit si cu selectionerul, totul e ok", a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

"Daca nu vor intra banii in cont, conform legii, el poate semna cu o alta echipa dupa ce FIFA ii da cartea verde pentru o perioada temporara. Apoi se judeca procesul si vedem cine castiga.

Dar eu zic ca nu se va ajunge aici. Trebuie sa asteptam sa vedem daca intra banii si, daca totul e ok, el revine la antrenamente. Sper sa nu se mai repete aceste probleme. Eu nu vreau relatii tensionate cu nimeni, dar vreau sa-mi fie respectat jucatorul. Imi doresc foarte tare ca el sa revina la echipa, ca s-a simtit foarte bine acolo. Dar sa nu uitam ca fotbalul se joaca pe bani si trebuie sa fii platit", a completat impresarul. 

Stanciu a cerut sa-i fie reziliat contractul

Nicolae Stanciu a cerut ca intelegerea cu Al Ahli sa fie reziliata, lucru foarte greu de realizat daca Al Ahli va dovedi ca a platit salariile, in conditiile in care clubul din Arabia Saudita a platit o suma uriasa pe Stanciu in urma cu doar cateva luni, 10 milioane de euro.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus