Stiri de ultima ora

Alt discurs de geniu marca Ionuț Radu: Cum i-a mobilizat căpitanul României U21 pe colegii săi, înainte de partida vitală cu francezii (VIDEO)

Alt discurs de geniu marca Ionuț Radu: Cum i-a mobilizat căpitanul României U21 pe colegii săi, înainte de partida vitală cu francezii (VIDEO)
Sport
Ionuț Radu, portarul și căpitanul naționalei de tineret, ne-a obișnuit deja cu discursurile sale mobilizatoare, care au avut un rol mai mult decât important în drumul istoric pe care l-a parcurs România U21 spre careul de ași al Europei.

Ei, bine, după cum probabil era de așteptat, Ionuț Radu i-a pregătit pe „tricolorii mici” în stilul său caracteristic chiar și înainte de partida cu Franța U21, care a consfințit o calificare istorică pentru naționala noastră de tineret, în semifinalele EURO 2019, dar și la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 49 DE ANI! MAREA STEA A PLECAT LA CERURI (FOTO) „Avem 90 de minute, suntem la mâna noastră, toată lumea crede în noi, toată lumea este cu inima aici pentru noi, nu am venit aici să facem cadou nimănui nimic, am venit aici pentru noi, să jucăm pentru România.

O să ieșim din grupa asta cu nouă puncte fiindcă avem o mentalitate de campioni, fiindcă avem un vis toți. Nu ne poate sta nimeni în cale, suntem o echipă, am plecat din nimic și vom ajunge în vârf! Vreau să vă aud cât puteți de tare, să vă audă toată lumea. Hai România!”, a fost discursul ținut în vestiar de Ionuț Radu, potrivit gsp.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus