Stiri de ultima ora

Alin Petrache susține că CSM București are nevoie de o bază sportivă proprie

Alin Petrache susține că CSM București are nevoie de o bază sportivă proprie
Sport
Directorul general interimar al CSM București, Alin Petrache, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că gruparea pe care o conduce are nevoie de o bază sportivă proprie.

El a adăugat că în București sunt mai multe astfel de baze care ar trebui preluate și modernizate de Primăria Capitalei, iar apoi date spre folosință clubului CSM București.

"Cred că putem discuta în viitor de mai multe baze. Sunt foarte multe baze sportive în București care nu arată pe placul nostru. Consider că aceste baze ar trebui preluate de Primăria Capitalei, investite în ele și abia după aceea să devină o inimă pentru CSM București. Suntem un club puternic, un club cu trofee unice în sportul românesc, dar nu avem o inimă , o patrie, un loc, o bază sportivă a noastră", a spus el.

Întrebat dacă baza sportivă Arenele BNR ar trebui preluată de Primăria Capitalei, Petrache a răspuns: "Cred că se poate discuta și despre acea bază de la Arenele BNR, dar în primul rând avem un stadion național, Arena Națională. Iar aici cred că ne putem desfășura activitatea și în timp ce acolo se va construi și acea sală polivalentă de care avem nevoie".

Fostul președinte al COSR speră ca actualul Guvern să construiască în următoarea perioadă mai multe săli polivalente. "Din București ne pleacă, și o spun cu durere în suflet, competiții majore care se desfășoară în sala de la Cluj. Suntem totuși Capitala României și într-un fel sau altul ar trebui să avem această sală polivalentă, pentru că federațiile aduc competiții majore aici. Anul acesta avem Campionatele Europene de gimnastică și o bucată din Campionatul European de baschet, deci sunt competiții, dar ele nu se pot desfășura la București. Și cred că este un punct pe agenda acestui Guvern de a pune pe harta României câteva săli polivalente, pentru că sunt necesare sportului", a explicat el.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus