Stiri de ultima ora

Alexandru Mitriţă poate lipsi mult timp de pe teren! ”Arjen Robben a avut aceeaşi accidentare”. De unde se trage problema mijlocaşului

Alexandru Mitriţă poate lipsi mult timp de pe teren! ”Arjen Robben a avut aceeaşi accidentare”. De unde se trage problema mijlocaşului
Sport
Alexandru Mitriţă (24 de ani) are probleme de sănătate după etapa disputată sâmbăta trecută, în campionatul din SUA. Ar fi suferit o accidentate la coaste, iar miercuri s-a pregătit separat alături de preparatorul fizic. Mijlocaşul este incert pentru etapa a şasea din MLS, de duminică.

Domenec Torrent, antrenorul lui New York, a recunoscut problemele de sănătate pe care le are Mitriţă şi a dat un posibil diagnostic destul de dur: poate absenta până la două luni. ”Are o durere în zona coastelor, dar e mult mai bine. Nu e uşor pentru el, îmi amintesc că Arjen Robben a lipsit o lună sau două din aceeaşi cauză. Nu e uşor să joci cu durere în acea zonă”, a precizat antrenorul, care a menţionat că Mitriţă nu este nici în cea mai bună formă fizică. ”Nu e bine pentru noi, el nu e la capacitate maximă. Poate juca în jur de 45 de minute, dar nu ştiu exact. Vom vedea până la ora meciului”.

De când a semnat cu New York City, Mitriţă a fost integralist în toate partidele oficiale. Acesta a fost convocat la echipa naţională pentru ”dubla” cu Suedia şi Insulele Feroe, dar a evoluat doar în prima repriză de la Stockholm.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus