Stiri de ultima ora

Alex Paşcanu i-a desfiinţat pe cei de la FCSB: "Nici nu ştiam cine este antrenor. De asemenea, echipa era pe o poziţie slabă în clasament"

Alex Paşcanu i-a desfiinţat pe cei de la FCSB: "Nici nu ştiam cine este antrenor. De asemenea, echipa era pe o poziţie slabă în clasament"
Sport
"Am vrut să fac pasul la o echipă de seniori şi sunt foarte fericit că am avut şansa să merg la Cluj. M-au primit foarte bine, am început deja să mă antrenez cu ei şi abia aştept să-mi fac treaba aici. M-am gândit că este un pas înainte dacă merg acolo. Mi-am spus că trebuie să merge undeva unde să joc şi unde să am şansa să cresc.

Am luat în considerare mai multe aspecte, de exemplu antrenorul. La Cluj, era Dan Petrescu, despre care ştiam că este un antrenor de la care ai ce învaţa. La Steaua, nu ştiam cine este antrenor. Erau, de asemenea, pe o poziţie mai slabă în clasament. În plus, cei de la Cluj mă doreau de mai multă vreme şi asta m-a ajutat să iau o decizie. La Cluj există mai multă competiţie, dar asta mă ajută să mă dezvolt. Ăsta este un lucru bun, deoarece mă face mai puternic de fiecare dată când mă antrenez", a declarat Alex Paşcanu pentru leicestermercury.co.uk.

Narcis Răducan, directorul sportiv al roş-albaştrilor, a anunţat de ce a pciat transferul: "De multe ori am câştigat lupta din punct de vedere al ofertelor, de data aceasta, Paşcanu cel puţin a avut altă opţiune. Nu luam jucători cu forţa, îi dorim baftă în carieră şi să continue cu succes".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus