Stiri de ultima ora

Alex Mitriţă şi-a stabilit viitorul! Vestea pentru fanii olteni. "Ar fi o bucurie imensă să ajung acolo"

Alex Mitriţă şi-a stabilit viitorul! Vestea pentru fanii olteni. Ar fi o bucurie imensă să ajung acolo
Sport
Fotbalistul celor de la U Craiova, Alexandru Mitriţă, premiat la Gala Fotbalului Românesc, a anunţat că-şi doreşte să joace din nou în străinătate, preferatul său fiind campionatul Spaniei. Vedeta trupei din Bănie a primit trofeul pentru cel mai bun atacant al anului 2018 şi cel special "Ilie Balaci".

"Sunt bucuros pentru ambele trofee câştigate în seara asta, în viitor îmi doresc să câştig titlul de cel mai bun jucător român. De asemenea, vreau să mă întorc în străinătate şi să demonstrez acolo. Campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos şi ar fi o bucurie enormă să ajung să joc acolo", a spus Mitriţă, care în 2017 a ajuns la Craiova după doi ani de contract cu italienii de la Pescara."A fost un an bun pentru mine, am revenit în forţă în România, chiar dacă mulţi nu îmi dădeau mari şanse. Spuneau că o să revin în România şi o să fiu ca toţi ceilalţi jucători care se întorc în ţară. Din fericire pentru mine nu a fost aşa, am jucat bine, am marcat şi consider că am avut un sezon foarte bun. Sper ca la anul să dau mult mai mult pentru echipa mea", a mai spus jucătorul de 23 de ani al oltenilor.

Mitriţă a vorbit şi despre şansele naţionalei de a se califica la EURO 2020: "Va fi o grupă grea pentru noi în preliminariile EURO 2020. Sunt echipe puternice, o campioană mondială, Spania, şi două echipe, Suedia şi Norvegia, cu care ne vom bate de la egal la egal. Putem visa la locul doi de ce nu? Am demonstrat că putem face faţă echipelor mari şi cu siguranţă ne vom califica la Campionatul European". 

Articole similare :
comments powered by Disqus